ParkParc Le Duc
Het terrein omvat 175 vakantieverblijven in particulier bezit waarvan een deel voor verhuur beschikbaar zijn. U kunt Bungalow Claret reserveren via deze site (tabblad 'reservering'). De faciliteiten op Parc Le Duc voorzien u van alle gemakken zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. 

Receptie
Het park heeft een receptie waar Nederlands wordt gesproken. Het voordeel is dat u zich niet in allerlei bochten hoeft te wringen om uzelf verstaanbaar te maken en u kunt makkelijker informatie opvragen.

Restaurant
Op het park is een gezellige bar met restaurant. Hier kunt u tegen redelijke prijzen heerlijk eten met in de zomer 1 à 2 keer per week live-muziek.

Zwembaden
Er is een buitenzwembad met een apart peuterbad. Tijdens openstelling is een badmeester aanwezig en er is veel controle op de kwaliteit van het zwemwater.

Tennisbaan
Zin in een partijtje? Het park beschikt over een tennisbaan waar u een balletje kunt slaan. 

Speeltuin
Voor de allerkleinste is er een leuk speeltuintje.

Bakker
U kunt genieten van een heerlijk vers stokbroodje. 6 dagen per week komt de bakker tussen 9 en 10 uur op het park.

Jeu de boules
Frankrijk is het land van jeu de boules ofwel pétanque. Het is een activiteit die relatief weinig inspanning vereist en toch ontspannend is.

Mini golf
Mini golf is een leuke activiteit voor het hele gezin. Groot en klein, jong en oud, iedereen maakt evenveel kans om de beste te zijn bij dit spel. 

Animatie programma
Van begin juli tot eind augustus is Nederlandse animatie aanwezig, die zes dagen per week diverse activiteiten organiseert voor alle leeftijden.

WIFI
U kunt gratis gebruikmaken van WIFI.